ελάτε

να μας γνωρίσετε

“Η εταιρεία εδράζεται στα Καμένα Βούρλα, στα βορειοδυτικά παράλια του Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου. Απέχει 175 χλμ από Αθήνα, 330 χλμ, από τη Θεσσαλονίκη και 40 χλμ από τη Λαμία. Είναι μια παραλιακή κωμόπολη και αποτελεί αξιόλογο θέρετρο.”

To σκάφος ΜΑΡΙΛΟΥΚ / MARILOOK είναι στην διάθεση σας για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή έχει βάση την Μαρίνα Καμένων Βούρλων , μόλις σε απόσταση 150 χιλιομέτρων από την Αθήνα. Τα Καμένα Βούρλα βρίσκονται στο κέντρο της Ελλάδος, πράγμα που κάνει το σκάφος ΜΑΡΙΛΟΥΚ εύκολα προ βάσιμο από όποιο σημείο της Ελλάδος ξεκινήσετε για να το συναντήσετε και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στις ελληνικές θάλασσες.

Φέτος ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε και εσείς την δική σας ιστορία, το δικό σας ταξίδι γεμάτο με άνεση , ηρεμία, δροσερό αέρα να καθαρίζει το μυαλό, υπέροχο ήλιο να  ζεσταίνει κάθε κύτταρο του σώματος σας και κρυστάλλινα νερά να βουτάτε και να ξεχνάτε τα πάντα.

Σας περιμένουμε να οργανώσουμε μαζί τις διακοπές σας, ενοικιάζοντας ένα από τα σκάφη μας, και δεσμευόμαστε ότι οι διακοπές σας θα σας μείνουν αξέχαστες!

η άνεση

η ασφάλεια

και το αίσθημα απόλυτης ελευθερίας είναι μερικά από τα εφόδια που σας προσφέρουμε και θα σας συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας